Sabău: Rapid n-ar fi făcut performanţă fără Copos

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, înaintea plecării în turneul de pregătire din Turcia, că echipa Rapid nu ar fi făcut niciodată performanţă fără acţionarul majoritar George Copos.

20 afișări
Imaginea articolului Sabău: Rapid n-ar fi făcut performanţă fără Copos

Sabău: Rapid n-ar fi făcut performanţă fără Copos (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul a adăugat că nu se aştepta ca formaţia giuleşteană să se confrunte cu o criză financiară.

"Nu mă gândeam să se ajungă aici. Dar când jucam eu, echipa mergea, era bine organizată, era linişte, nu era scandal. Nu erau probleme, era un singur conducător, domnul Copos, şi se poate vedea ce investiţii a făcut la Pro Rapid şi la stadion. Nu ştiu care este motivul pentru care îl critică suporterii. Dar Rapidul fără George Copos n-ar fi făcut niciodată performanţă. El a ştiut de fiecare dată să organizeze foarte bine clubul, a investit, a pus mult suflet în această echipă. Dar sigur că atunci când lucrurile nu merg recunoştinţă nu există", a declarat Sabău.

Sabău: Pe domnul Copos îl mai interesează Rapidul

"Pe domnul Copos îl mai interesează Rapidul. Dar cred că este foarte, foarte afectat. După tot ceea ce a făcut la echipă, să fii contestat? Sigur, poţi să fii contestat, dar nu la modul acela. Consider că e destul de urât, după ce ai investit atât, să-ţi vină cineva acasă, să te înjure, să-ţi scrie pe pereţi. Nu văd un lucru normal. Indiferent cine eşti ca persoană astfel de lucruri nu ar trebui să existe într-o ţară civilizată", a mai spus antrenorul echipei bistriţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici