Sabău: S-ar putea să renunţăm la un jucător

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, la finalul adunării generale a ACF Gloria 1922, că înainte de plecarea pentru cantonamentul din Antalya, ar putea renunţa la serviciile unui jucător.

10 afișări
Imaginea articolului Sabău: S-ar putea să renunţăm la un jucător

Sabău: S-ar putea să renunţăm la un jucător

"Deocamdată lotul este cel care a încheiat turul campionatului. S-ar putea ca înainte de plecarea în Antalya, unul dintre jucători să nu mai facă parte din lot. În ceea ce priveşte venirile şi plecările, deocamdată sunt doar discuţii. În funcţie de ce vom aduce, vor şi pleca jucători. Cu o pregătire de iarnă foarte bună, putem ajunge la potenţialul maxim. Nu se ştie dacă Tătăruşanu va pleca, poate va rămâne. Dacă îi dăm drumul, va trebui să aducem un portar, ceea ce nu permitem acum, dar rămâne de văzut", a spus Sabău.

Întrebat cum va afecta criza financiară echipa bistriţeană, Sabău a răspuns: "Va trebui să ne adaptăm la condiţiile existente. Dacă vom obţine performanţe, vor fi şi bani. Orice loc în plus în clasament aduce şi bani în plus. Jucătorii nu cred că vor fi afectaţi, asta poate doar dacă nu vom obţine performanţe".

Sabău este de părere că CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FC Timişoara se vor lupta pentru câştigarea campionatului. "Echipele care de fiecare dată îşi propun aceste obiective. Sunt şase echipe competitive, ambiţioase care se luptă. Cele mai mari şanse le au CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FC Timişoara", a subliniat Ioan Ovidiu Sabău.

Gloria Bistriţa ocupă, la finalul turului, poziţia 12-a cu 21 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici