Sabău: Tătăruşanu nu este preocupat de soarta echipei

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, că portarul Ciprian Tătăruşanu dă dovadă de "prea multă automulţumire" şi nu este preocupat de soarta echipei.

20 afișări
Imaginea articolului Sabău: Tătăruşanu nu este preocupat de soarta echipei

Sabău: Tătăruşanu nu este preocupat de soarta echipei (Imagine: Mediafax Foto)

"Tătăruşanu are mari probleme. La meciul cu CFR l-am înţeles, pentru că venea după ratarea calificării la tineret, era foarte afectat, acum nu-l mai înţeleg, a luat un gol prea uşor. Dovada faptului că nu este concentrat la joc. Mai are mult de învăţat, nu ştie să-şi păstreze echilibrul, s-a vorbit prea mult despre el. Dă dovadă de prea multă automulţumire, nu-l preocupă soarta echipei", a spus Sabău.

În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, Sabău spune că Oţelul a meritat victoria.

"Un joc care a fost câştigat pe merit de Oţelul. O echipă care a controlat partida, care a dovedit mai multă voinţă, determinare şi caracter. Mă întrisetează starea psihică a unora dintre jucătorii mei. Unii dintre ei sunt blazaţi şi se pare că nu-i interesează soarta echipei. Au venit la Bistriţa la un loc călduţ, câştigă bani buni şi mimează fotbalul. Aşa o să ne facem şi noi că-i plătim de acum înainte. Doresc în continuare să găsesc soluţiile cele mai bune, să renunţ la jucătorii care se plinmbă pe teren şi să găsesc alţii care să salveze echipa", a afirmat Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici