Sabău: Ţin la Gaz Metan şi sper ca jucătorii să nu fie demoralizaţi

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, duminică, după ce FC Timişoara a învins Gaz Metan Mediaş, scor 6-2, în Liga I, că ţine la formaţia antrenată de Cristian Pustai şi speră ca acest rezultat să nu-i demoralizeze pe jucători.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Ţin la Gaz Metan şi sper ca jucătorii să nu fie demoralizaţi

Sabău: Ţin la Gaz Metan şi sper ca jucătorii să nu fie demoralizaţi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Un joc foarte greu cu o echipă care joacă bine şi care ştie fotbal, pe un teren foarte greu. După acea eliminare era firesc ca noi să conducem jocul, deoarece avem jucători maturi şi cu multă experienţă. A doua repriză am înscris şi am avut foarte multe ocazii. Îmi pare rău pentru scorul acesta mare deoarece Gaz Metan este o echipă la care ţin foarte mult şi sper ca diferenţa de scor să nu-i demoralizeze pe jucătorii Gazului", a declarat tehnicianul formaţiei timişorene.

"Am înţeles că penaltiul Gazului nu a prea fost, dar nu asta contează. Le doresc mult succes medieşenilor pe viitor şi îi felicit pentru ce au făcut până acum. Îmi place foarte mult de Eric de Oliveira, dar vom vorbi de transfer doar la finalul turului. Mai este un jucător pe care îl vreau foarte mult, dar ştiu că este aproape imposibil să-l luăm", a adăugat Sabău.

Echipa FC Timişoara a învins, duminică, în deplasare, scor 6-2 (2-2), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici