Sabău: Trebuie să mă mulţumesc cu acest 0-0, nu e uşor să câştigi la Urziceni

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă seară, că trebuie să se mulţumească cu rezultatul de 0-0 din meciul din deplasare cu Unirea Urziceni, deoarece o victorie pe terenul campioanei nu se obţine uşor.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Trebuie să mă mulţumesc cu acest 0-0, nu e uşor să câştigi la Urziceni

Sabău: Trebuie să mă mulţumesc cu acest 0-0, nu e uşor să câştigi la Urziceni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Pentru un joc în deplasare cu un adversar ca Urziceni ne-am creat foarte multe ocazii. Adversarul a reuşit să ne blocheze în momentele în care trebuia să marcăm. Poate că lipsa de concentrare a făcut să nu înscriem. Până la urmă trebuie să mă mulţumesc, nu e uşor să câştigi la Urziceni", a spus Sabău la Digi Sport.

Antrenorul echipei timişorene a precizat că arbitrajul de la partida cu Unirea Urziceni a fost foarte bun. "Arbitrajul foarte bun, echilibrat, echidistant... Sunt şi arbitri români care dacă sunt lăsaţi în pace au interesul să facă jocul să fie frumos, să câştige cel care merită", a adăugat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a menţionat, referitor la eliminarea lui Dan Alexa din minutul 84, că astfel de greşeli nu sunt permise în ultimele zece minute ale unui meci: "Nu avem voie să facem astfel de greşeli în ultimele zece minute".

Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă, scor 0-0, în faţa formaţiei FC Timişoara, într-o partidă disputată pe teren propriu, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici