Sabău: Vom lupta şi fără fraţii Karamyan

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, că la sfârşitul campionatului se va vedea cât de mult contează plecarea fraţilor Karamyan, Arman şi Artiom, la Steaua Bucureşti.

36 afișări
Imaginea articolului Sabău: Vom lupta şi fără fraţii Karamyan

Sabău: Vom lupta şi fără fraţii Karamyan (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Vom lupta şi fără fraţii Karamyan. Vom vedea la sfârşitul campionatului cât de mult contează plecarea lor la Steaua. Rămâne de văzut dacă jucătorii pe care o să ne bazăm vor putea să suplinească lipsa lor. Nu am timp să mă plâng sau să analizez plecarea lor. Eu mă gândesc numai la ceea ce am de făcut în viitor. Îl avem pe Contra care va veni la noi. El este un jucător cu multă experienţă, valoros, care îşi doreşte foarte mult, fiind din Timişoara, câştigarea campionatului cu această echipă. Cred că ne va fi foarte util", a spus Sabău.

Tehnicianul a precizat că la FC Timişoara nu vor mai veni jucători, în această iarnă, iar situaţia atacantului Gigel Bucur, care ar putea pleca la o echipă din străinătate, se va cunoaşte luni sau marţi. "Din câte am discutat cu domnul Iancu nu cred că vor mai veni jucători la echipă. Nu ştiu dacă Gigel Bucur va pleca, probabil luni sau marţi vom ştii. De marţi va trebui să ştiu exact jucătorii cu care voi pregăti îndeplinirea obiectivului", a adăugat Ioan Ovidiu Sabău.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici