Sabău vrea cel puţin un punct de la Mioveni

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, că meciul din etapa a XXII-a a Ligii I, cu Dacia Mioveni, va fi unul în care aşteaptă de la echipa sa mai multă motivaţie pentru ca rezultatul să fie cel puţin unul de egalitate.

16 afișări
Imaginea articolului Sabău vrea cel puţin un punct de la Mioveni

Sabău vrea cel puţin un punct de la Mioveni (Sursa: Mediafax Foto)

"Sper să fim mai în formă şi mai motivaţi decât am fost cu FC Vaslui. Aştept să luăm din această întrunire cel puţin un punct. Nu va fi uşor pentru că adversarul nostru va lupta pentru puncte fiind într-o situaţie delicată în clasament", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul secund al echipei Dacia Mioveni, Fane Ţâră, a precizat că jucătorii sunt încrezători după revenirea lui Sorin Cârţu la cârma formaţiei. "După revenirea lui Sorin Cârţu, atmosfera este foarte bună la echipă. Vom avea un meci greu cu Bistriţa deoarece au un antrenor foarte bun care îşi organizează foarte bine echipa în teren. Cu toate astea, sperăm ca vineri la ora 21.00 cele trei puncte să fie la noi. Băieţii încă n-au primit prima pentru eliminarea lui Dinamo din Cupa României, dar acum nu asta este important pentru echipa noastră. Să câştigăm noi, că vor veni şi banii. Acum importante sunt doar punctele de care avem mare nevoie", a spus Ţâră.

Tehnicianul echipei Dacia Mioveni, Sorin Cârţu, a revenit asupra demisiei anunţate sâmbătă, după partida pierdută, scor 1-2, cu Dinamo, însă a precizat că nu doreşte să vorbească cu presa, fiind în silenzio stampa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici