Sabău: Vrem să ne calificăm mai departe

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, marţi, că îşi doreşte o calificare în semifinalele Cupei României, chiar dacă adversara din sferturi, FC Timişoara, şi-a fixat ca obiectiv câştigarea trofeului.

10 afișări
Imaginea articolului Sabău: Vrem să ne calificăm mai departe

Sabău: Vrem să ne calificăm mai departe (Imagine: Mediafax Foto)

"Timişoara îşi doreşte foarte mult să meargă mai departe în Cupa României, iar din declaraţiile domnului Balint am înţeles că vor Cupa şi campionatul, obiective îndrăznete. Şi noi ne-am fixat nişte obiective pe care sper să le îndeplinim, chiar dacă situaţia noastră în clasament nu e foarte bună în acest moment. Important este să ne pregătim cât mai bine, să fim serioşi şi să dăm tot ce e mai bun din noi. Ne dorim să obţinem calificarea în Cupa României, chiar dacă o finală sau câştigarea trofeului nu au reprezentat un obiectiv fixat de la început. Vom aborda foarte serios meciul, cu convingerea şi determinarea necesare pentru a merge mai departe. În Cupă apar mereu surprize, echipe mici au scos formaţii de prima mână. Se poate, important e să ne dorim, nu mergem să facem act de prezenţă, gândindu-ne la meciul cu Oţelul", a spus Sabău.

Formaţia Gloria Bistriţa va evolua împotriva echipei FC Timişoara în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana. Partida se va disputa miercuri, de la ora 15.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici