Sabău: Vrem toate punctele puse în joc

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, îşi doreşte ca echipa sa să câştige toate punctele cu Ceahlăul, meci programat vineri, pe teren propriu, în etapa a XXX-a a Ligii I, pentru a scăpa de emoţiile retrogradării.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Vrem toate punctele puse în joc

Sabău: Vrem toate punctele puse în joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Matematic mai avem nevoie de trei puncte pentru a scăpa de emoţiile retrogradării şi sper că le vom lua din meciul cu Ceahlăul. Ştiu că şi ei vin foarte motivaţi să câştige fiindcă la rândul lor au acest obiectiv, să scape de retrogradare. Acest lucru va face meciul unul foarte greu fiindcă miza este mare de ambele părţi", a spus Sabău.

Mijlocaşul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Ionuţ Bădescu, spune că jucătorii nemţenii sunt optimişti privind evitarea retrogradării. "Practic, sunt ultimele cinci şanse ale noastre pentru îndeplinirea obiectivului. Fiecare punct care este pus în joc pentru noi, este de aur. Noi sperăm în evitarea retrogradării, iar atât timp cât există şanse matematice pentru asta, suntem optimişti. Degeaba stăm şi calculăm după fiecare meci pe care nu-l câştigăm. Cel mai bine, pentru noi, este să luăm maximul din fiecare joc oficial. Este singura certitudine care ne poate aduce obiectivul îndeplinit. Trebuie să jucăm pe teren totul, căci altceva de pierdut chiar nu mai avem", a spus Ionuţ Bădescu.

Gloria Bistriţa - Ceahlăul Piatra Neamţ, vineri, ora 17.00, Telesport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici