Sabri Sarîoglu este indisponibil pentru meciul amical cu România

Fundaşul echipei Galatasaray, Sabri Sarîoglu, este indisponibil pentru meciul amical pe care naţionala Turciei îl va disputa, miercuri, cu România, din cauza unei accidentări la piciorul drept, informează ajansspor.com.

21 afișări
Imaginea articolului Sabri Sarîoglu este indisponibil pentru meciul amical cu România

Sabri Sarîoglu este indisponibil pentru meciul amical cu România (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Sabri Sarîoglu s-a accidentat la antrenamentul de luni seară, iar marţi s-a constatat, în urma unor controale, că jucătorul a suferit o întindere musculară la piciorul drept.

Fundaşul a primit permisiunea să plece din cantonamentul naţionalei Turciei pentru a se trata la echipa sa de club.

Sabri Sarîoglu este al doilea jucător din lotul Turciei devenit indisponibil pentru amicalul cu România, după Ibrahim Kaş (Getafe), care a fost scos din lot luni, el având probleme tot la piciorul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici