Saga încheiată: Radu Drăguşin va ajunge la Tottenham

Fundaşul naţionalei de fotbal a României, Radu Drăguşin, va juca la Tottenham şi nu la Bayrn Munchen, aceasta fiind decizia internaţionalului român, anunţată de clubul londonez pe Instagram.

3698 afișări
Imaginea articolului Saga încheiată: Radu Drăguşin va ajunge la Tottenham

Saga încheiată: Radu Drăguşin va ajunge la Tottenham

Radu Drăguşin va ajunge la Tottenham şi nu la Bayern, potrivit decizie luate de internaţionalul român.

În acest fel, saga este în sfârşit încheiată, după ce Spurs şi-a îmbunătăţit oferta peste noapte şi a obţinut acordul tuturor părţilor

Bayern a încercat să deturneze mutarea cu o propunere oficială, dar Drăguşin a respectat înţelegerea iniţială cu Tottenham.

Drăguşin se deplasează miercuri la Londra, Spurs va plăti peste 30 de milioane de euro la Genoa, suma de transfer, plus împrumutul lui Djed Spence.

Internaţionalul român Radu Drăguşin a fost titular în toate cele 22 de meciuri ale echipei Genoa din Serie A în acest sezon. Bayern Munchen s-a arătat, de asemenea, interesată de românul de 21 de ani. Drăguşin a evoluat la Juventus şi a fost împrumutat la Genoa înainte de a se transfera definitiv vara trecută.

Tottenham este în căutarea unui fundaş central pentru a-i sprijini pe Cristian Romero şi Mickey van de Ven, care au suferit amândoi accidentări în acest sezon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici