"Săgeată" ar putea fi înlocuit de Cristea sau Mitea

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic spune că sunt jucători care îl pot înlocui pe atacantul Marius Niculae, accidentat pentru partida retur cu NEC Nijmegen, nominalizându-i în acest sens pe Nicolae Mitea şi Andrei Cristea.

12 afișări
Imaginea articolului "Săgeată" ar putea fi înlocuit de Cristea sau Mitea

"Săgeată" ar putea fi înlocuit de Cristea sau Mitea

"Vreau să precizez că ne dorim foarte mult calificarea în grupele Cupei UEFA. Cred în valoarea jucătorilor noştri, chiar dacă pornim cu un handicap de un gol. Putem să ne calificăm şi sper să înscriem cât mai repede! Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să fie alături de echipă pentru că avem nevoie de sprijinul lor mai mult că niciodată. Chiar dacă a apărut accidentarea lui Marius Niculae, sunt jucători care pot să-l înlocuiască. Sunt soluţii din acest punct de vedere, Andrei Cristea, Mitea, vom vedea. Un singur lucru contează: calificarea", a spus antrenorul Mircea Rednic, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

Atacantul Marius Niculae s-a accidentat la antrenamentul de marţi seară şi va fi indisponibil pentru partida cu NEC Nijmegen.

Dinamo Bucureşti întâlneşte, joi, de la ora 20.15, pe teren propriu, formaţia olandeză NEC Nijmegen, într-un meci contând pentru manşa a doua a primului tur al Cupei UEFA, după ce în tur dinamoviştii au pierdut în deplasare cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici