Şahtior Doneţk a câştigat Cupa Ucrainei

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat Cupa Ucrainei, după ce a învins, duminică, în finală, la Kiev, cu scorul de 2-1 (1-0, 1-1) după prelungiri, formaţia Metalurg Doneţk, informează site-ul oficial al grupării patronate de Rinat Ahmetov.

249 afișări
Imaginea articolului Şahtior Doneţk a câştigat Cupa Ucrainei

Şahtior Doneţk a câştigat Cupa Ucrainei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fundaşul Răzvan Raţ a jucat tot meciul la Şahtior Doneţk.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alex Teixeira '23 şi Kucher '105, în timp ce pentru învinşi a înscris Moroziuk, în minutul 69.

Şahtior Doneţk a câştigat pentru a opta oară Cupa Ucrainei, după succesele din 1995, 1997, 2001, 2002, 2004, 2008, 2011. Aceasta este a patra Cupă a Ucrainei cucerită de Mircea Lucescu.

Tehnicianul român a mai câştigat cu Şahtior Doneţk cinci titluri de campion naţional, trei Supercupe ale Ucrainei şi o Cupă UEFA.

Şahtior Doneţk are şanse mari să realizeze eventul în acest sezon. Înaintea ultimei etape de campionat, formaţia pregătită de Mircea Lucescu are două puncte avans faţă de următoarea clasată, Dinamo Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici