Salariu de 400.000 de euro pe an pentru Săpunaru

Publicaţia O Jogo scrie, marţi, că fundaşul Cristian Săpunaru, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Porto, va avea un salariu anual de 400.000 de euro la campioana Portugaliei.

38 afișări
Imaginea articolului Salariu de 400.000 de euro pe an pentru Săpunaru

Salariu de 400.000 de euro pe an pentru Săpunaru (Imagine: Mediafax Foto)

O Jogo notează că iniţial acordul ar fi trebuit să fie pe patru ani, însă în cele din urmă părţile s-au înţeles la cinci sezoane, după negocieri între jucător, impresar şi directorul general de la FC Porto, Antero Henrique.

"După semnarea contractului, Săpunaru s-a deplasat la consulatul României din Germania, unde FC Porto se află în cantonament, pentru a-şi oficializa transferul. Apoi, alături de Antero Henrique, s-a dus la cantonament, unde s-a antrenat alături de noii săi coechipieri. Condiţia fizică a lui Săpunaru nu va fi o problemă pentru antrenorul Jesualdo Ferreira, deoarece fundaşul a făcut deja antrenamente cu Rapid. Ferreira a spus că Săpunaru este un jucător solid, liniştit şi care ştie foarte bine locul pe care îl ocupă. El ar putea fi utilizat chiar la amicalul cu PAOK Salonic de miercuri", a scris O Jogo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici