Samuel Eto'o a obţinut naţionalitatea spaniolă

Atacantul camerunez al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, a obţinut, miercuri, naţionalitatea spaniolă, după ce a depus jurământ pe Constituţie, a anunţat clubul catalan, citat de AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Samuel Eto'o a obţinut naţionalitatea spaniolă

Samuel Eto'o a obţinut naţionalitatea spaniolă

"Camerunezul Samuel Eto'o a depus jurământ pe Constituţia spaniolă şi în consecinţă nu mai ocupă un loc de jucător extracomunitar", a anunţat site-ul oficial al grupării FC Barcelona.

Sursa citată a menţionat că va comunica federaţiei spaniole şi Ligii Spaniole de Fotbal acest act de naturalizare.

Samuel Eto'o, în vârstă de 26 de ani, este al treilea jucător de la FC Barcelona care obţine naţionalitatea spaniolă în acest sezon, după brazilianul Ronaldinho şi mexicanul Giovani Dos Santos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici