San Lorenzo a câştigat titlul de campioană în Argentina

Echipa San Lorenzo, al cărui suporter este şi Papa Francisc, a câştigat pentru a 12-a oară în istorie titlul de campioană în Argentina, după ce a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Velez Sarsfield, în ultima etapă.

70 afișări
Imaginea articolului San Lorenzo a câştigat titlul de campioană în Argentina

San Lorenzo a câştigat titlul de campioană în Argentina (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

San Lorenzo a terminat campionatul cu 33 de puncte, cu două mai mult decât următoarele clasate, Lanus, Velez Sarsfield şi Newell's Old Boys.

San Lorenzo a profitat şi de remiza dintre formaţiile Newell's Old Boys şi Lanus, scor 2-2.

San Lorenzo nu mai câştigase titlul de campioană în Argentina din 2007.

Preşedintele campioanei Argentinei, Matias Lammens, a anunţat imediat după câştigarea titlului că echipa va fi primită de Suveranul Pontif la Vatican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici