Săndoi: Atmosfera de la naţionala de tineret este foarte bună

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, luni, că atmosfera din lot este foarte bună înaintea partidei cu Republica Moldova, din preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2009-2011.

9 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Atmosfera de la naţionala de tineret este foarte bună

Săndoi: Atmosfera de la naţionala de tineret este foarte bună (Imagine: MediafaxFoto)

"De fiecare dată a fost o atmosferă frumoasă şi sunt convins că şi după meci va fi la fel. Băieţii au venit de fiecare dată cu plăcere la convocările echipei de tineret. I-am văzut că se întâlnesc cu plăcere. S-au stabilit anumite relaţii de prietenie între ei, chiar dacă vin de la cluburi diferite. Nu sunt animozităţi, nu sunt discuţii", a spus Săndoi.

Săndoi nu ştie încă echipa de start din meciul cu Republica Moldova

"Nu ştiu echipa de bază deocamdată, mai este până mâine (n.r. - marţi). Noi am încercat de fiecare dată să evoluăm acolo unde suntem bine primiţi şi să jucăm în toate oraşele ţării. Sper ca la partida de mâine suporterii să ne susţină. Aştept un aport important din partea publicului", a precizat Săndoi.

Sper ca Bicfalvi şi Găman să poată juca

"Avem unele probleme pentru această partidă, pentru că avem doi jucători suspendaţi, Rusescu şi Silviu Ilie. Cu probleme de sănătate erau Bicfalvi şi Găman, dar sper să fie apţi la ora jocului. În acest moment am 23 de jucători la dispoziţie, iar cei nou veniţi s-au integrat foarte bine".

Săndoi consideră sunt câţiva jucători care pot face pasul spre prima reprezentativă

"Pasul de la echipa de tineret la prima reprezentativă este destul de mare. Cred că şi în această generaţie sunt câţiva jucători care pot să treacă repede spre prima echipă. Mai este o problemă, este posibil să se înfiinţeze şi selecţionata under-23, dar nu am toate datele în momentul de faţă. Ştiu doar că toate ţările au aderat la această politică".

Partida România - Republica Moldova, din preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2009-2011, va avea loc la marţi, de la ora 20.00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici