Săndoi: Este un rezultat care ne dă speranţe

Antrenorul Emil Săndoi a declarat că remiza obţinută de FC Vaslui, duminică, în meciul din deplasare cu Gloria Buzău, scor 1-1, dă speranţe formaţiei moldave, deşi "a bătut pasul pe loc" în lupta pentru participarea în Cupa UEFA.

8 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Este un rezultat care ne dă speranţe

Săndoi: Este un rezultat care ne dă speranţe (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit după o săptămână grea, plus că am avut jucători suspendaţi şi accidentaţi. Prima repriză a fost echilibrată, a doua controlată de noi în totalitate. Am fi meritat să câştigăm, dar am făcut o greşeală în defensivă care ne-a privat de două puncte. Este un rezultat care ne dă speranţe. Participarea în Cupa UEFA cred că se joacă până la finalul campionatului, dar din păcate noi astăzi am bătut pasul pe loc", a spus Săndoi, care duminică a debutat pe banca tehnică a formaţiei FC Vaslui.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că este în continuare dezamăgit de echipă şi a precizat că nu-l va ierta prea uşor pe fostul antrenor, Dorinel Munteanu, "pentru ce a făcut".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici