Săndoi: Mă aşteptam să fie un meci greu

Tehnicianul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că elevii săi nu au izbutit să câştige decât cu scorul de 2-0, partida cu Andorra, din preliminariile CE, deoarece formaţia adversă a practicat un joc defensiv.

16 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Mă aşteptam să fie un meci greu

Săndoi: Mă aşteptam să fie un meci greu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"M-am aşteptat să fie un meci mai greu, o echipă care a stat pe două rânduri şi nu au ieşit din jumătatea lor de terne. Cu astfel de echipe dacă nu dai gol în primele 10 minute apoi te chinui. Au fost câţiva jucători care nu au dat azi randament, dar nu vreau să-i nominalizez. Sperăm ca la meciul cu Serbia să mai reparăm din greşeli", a declarat tehnicianul român.

Elevii lui Emil Săndoi vor susţine, la 31 martie, un meci amical, în deplasare, în compania naţionalei olimpice a Serbiei.

Atacantul Mihai Costea, jucătorul care a obţinut penaltiul din care "tricolorii mici" au marcat primul gol în meciul de sâmbătă, a declarat că a avut emoţii la acest joc, ţinând cont că a fost meciul de debut al său la echipa de tineret: "Am avut ceva emoţii la începutul meciului, după care am intrat în ritm. Spre să joc mai bine de acum înainte. Ei pot să conteste penaltiul dictat la mine, important este că noi am dat gol".

Căpitanul naţionalei de tineret a României, dinamovistul Gabriel Torje, a precizat că adversarii din disputa de sâmbătă au făcut antijoc, iar "tricolorii" ar fi meritat să câştige la o diferenţă mai mare de gol. "Am încercat să-mi ajut colegii la fel cum m-au ajutat şi alţii când am fost eu debutat. Adversarii nu au fost parteneri de joc au fost doar redute. Cu trageri de timp, cu mingi aruncate în afară, nu au jucat fotbal. Rezultatul corect ar fi fost cel puţin 5-0. Sperăm şi la următoarele meciul să câştigăm cu 2-0 şi să ne calificăm la Campionatul European".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici