Săndoi: Nu am nicio informaţie despre Andorra

Antrenorul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că este optimist înaintea întâlnirii cu Andorra, de sâmbătă, deşi nu are nicio informaţie despre această echipă.

20 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Nu am nicio informaţie despre Andorra

Săndoi: Nu am nicio informaţie despre Andorra (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un lot în mare parte nou, oricum mult schimbat faţă de cel de anul trecut şi trebuie să luăm în serios acest joc, chiar dacă Andorra nu pare a fi un adversar periculos. E dificil şi pentru mine, deoarece nu am nicio informaţie despre echipa adversă. Cu toate acestea, pot spune că sunt optimist pentru că mulţi dintre jucătorii selecţionaţi au ajuns să joace mai mult, unii chiar titulari, la echipele lor de club. Eu mi-aş dori ca majoritatea lor să joace, să li se dea mai multă încredere, pentru că doar aşa vor creşte", a afirmat Emil Săndoi.

Naţionala de tineret a efectuat, joi seară, un prim antrenament pe stadionul din Arad, cel de-al doilea având loc vineri, de la ora 11.00. Lotul Andorrei va sosi la Arad vineri, urmând ca, de la ora 18.00, să efectueze antrenamentul oficial.

Echipa de tineret a României va întâlni selecţionata similară a Andorrei sâmbătă, de la ora 18.00, la Arad, în cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, ediţia 2009-2011, grupa 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici