Săndoi speră ca Gângioveanu să revină la prima echipă

Antrenorul selecţionatei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, marţi, că speră ca jucătorul Constantin Gângioveanu, trimis la echipa a doua de conducere, să ajungă la un acord cu oficialii clubului şi să revină la antrenamentele primei echipe a Universităţii Craiova.

13 afișări
Imaginea articolului Săndoi speră ca Gângioveanu să revină la prima echipă

Săndoi speră ca Gângioveanu să revină la prima echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am urmărit şase jucători pe care i-am avut convocaţi la aproape toate acţiunile echipei naţionale de tineret. În primul rând, cei patru care au jucat în meciul în amicalul cu Lazio, Silviu Lung Jr., Valerică Găman, Radu Barbu şi Mihai Costea. Ei s-au mişcat bine în jocul cu Lazio, cu un plus pentru Silviu Ling Jr., care în opinia mea va deveni un portar mare, de ce nu chiar şi al naţionalei României", a menţionat Săndoi.

"Ar mai fi fost Bărboianu, care n-a jucat în acest amical, şi Gângioveanu, care se află la Craiova, pregătindu-se cu echipa a doua. Ştiu că există o problemă între club şi Gângioveanu, dar sper să se găsească până la urmă o soluţie. Ambele tabere trebuie să bată palma", a spus antrenorul selecţionatei de tineret a României.

Prezent la amicalele formaţiei Universitatea Craiova cu VfL Wolfsburg II şi Lazio, Emil Săndoi s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei antrenate de Daniel Mogoşanu.

"Acest 1-1 cu Lazio este un rezultat foarte bun, dătător de speranţe şi de moral pentru debutul Universităţii în noul sezon. Craiova a făcut un joc bun în faţa unei formaţii cu nume, o echipă cu vedete de 24 de carate, care valorează zeci de milioane de euro. Lazio a început pregătirea mult mai târziu decât Craiova, dar în întâlnirea cu Universitatea, noul antrenor, Ballardini, a folosit două echipe în cele două reprize, adică la ei efortul a fost mai mic pe jucător decât al oltenilor. Pentru Universitatea a fost un meci de verificare foarte util", a adăugat selecţionerul reprezentativei de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici