Sandra Izbaşa, Andrei Roşu, Steaua şi Jay-Z în numărul 2 al săptămânalului ProSport

Numărul 2 al săptămânalului ProSport apare marţi şi se distribuie exclusiv cu ediţia tipărită a cotidianului Ziarul financiar. În paginile săptămânalului, tipărit în condiţii grafice deosebite, veţi găsi un interviul în exclusivitate cu dubla campioană olimpică la gimanstică, Sandra Izbaşa. Sunt primele declaraţii ale gimnastei după retragerea din activitatea sportivă - o poveste de viaţă de sportiv de top, cu chinurile performanţei, dar şi satisfacţiile ei, un veritabil manual pentru părinţii care visează ca, într-o zi, copiii lor să ajungă campioni olimpici.

243 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa, Andrei Roşu, Steaua şi Jay-Z în numărul 2 al săptămânalului ProSport

Sandra Izbaşa, Andrei Roşu, Steaua şi Jay-Z în numărul 2 al săptămânalului ProSport

Tot în paginile săptămânalului Prosport găsiţi povestea fascinantă a fostului solist al trupei Gaz pe foc, Andrei Roşu, devenit coroporatist de succes, dar şi maratonist de Cartea Recordulurilor. O poveste fascinantă prin normalitatea pe care încearcă să o transmită Andrei, alături de un text redactat chiar de el, care ne recomandă cum să ne alegem rezoluţiile de final de an.

Pe final de an, analizăm şi bilanţul financiar al celui mai de succes club din sportul românesc. Steaua va termina sezonul cu venituri de 36 de milioane de euro, iar detaliile sunt în ProSport. Şi tot milioane de euro adună şi cel puţin doi rapperi americani, Jay-Z şi 50Cent, ca impresari au unor sportivi. Povestea în ProSport-ul care apare marţi, împreună cu Ziarul financiar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici