Sandra Izbaşa vrea înapoi în sala de gimnastică: "Îmi e dor de antrenamente, dar îmi e bine şi în vacanţă"

Campioana olimpică Sandra Izbaşa a declarat joi, la sediul COSR, că îi lipsesc antrenamentele de la baza sportivă de la Izvorani, dar a precizat că vacanţa este binevenită după Jocurile Olimpice de la Londra.

1148 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa vrea înapoi  în sala de gimnastică: "Îmi e dor de antrenamente, dar îmi e bine şi în vacanţă"

Sandra Izbaşa vrea înapoi în sala de gimnastică: "Îmi e dor de antrenamente, dar îmi e bine şi în vacanţă" (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Eforturile ne sunt recompensate, nu îmi mai doresc să primesc nimic acum. Cu maşinile mă înţeleg foarte bine, deşi nu am făcut drumuri mai lungi decât până la Izvorani. Îmi e dor de antrenamente. Încerc să mă mai mişc cât de cât până voi începe pentru a fi în formă. Dar mă simt bine şi aşa, în vacanţă", a declarat Sandra Izbaşa.

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra, Sandra Izbaşa, Alin Moldoveanu, Cătălina Ponor, Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Roxana Cocoş, Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Gelu Zalomir, Alexandru Sireţeanu, Larisa Iordache, Răzvan Martin, Diana Bulimar şi Diana Chelaru, au primit joi, din partea firmei Samsung, sponsor al Comitetului Olimpic Internaţional, câte un telefon mobil Samsung S3.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi la 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici