Sandu crede că Lokomotiv Moscova îşi permite un antrenor ca Piţurcă

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu este o problemă pentru gruparea Lokomotiv Moscova să angajeze cu un salariu de 1,5 milioane de euro pe an un antrenor de valoare precum Victor Piţurcă.

13 afișări
Imaginea articolului Sandu crede că Lokomotiv Moscova îşi permite un antrenor ca Piţurcă

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Piţurcă e un antrenor foarte bun şi Lokomotiv Moscova are o putere financiară extraordinar de mare în spate. Nu cred că e o mare problemă, cu un buget de 60 sau 70 de milioane de euro pe an, să îşi ia un antrenor de valoare. Nici salariul de un milion şi jumătate nu ar fi o problemă. Când ai un buget de 12 milioane de euro cât are Federaţia Română de Fotbal trebuie să te menţii la 600.000 de euro. Din păcate nu am mai vorbit cu Piţi în ultima perioadă. Îmi pare rău că nu a venit la decernarea distincţiilor, nici la centenar", a spus Sandu.

Oficialii clubului Lokomotiv Moscova doresc să-l aducă pe banca tehnică a echipei pe fostul selecţioner al reprezentativei României Victor Piţurcă şi sunt dispuşi să-i ofere acestuia un salariu anual de 1,5 milioane de euro, a anunţat marţi site-ul tuttomercatoweb.com. Piţurcă ar urma să-l înlocuiască la Lokomotiv Moscova pe tehnicianul rus Vladimir Maminov, ale cărui rezultate nu sunt mulţumitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici