Sandu: Jucătorii să muncească opt ore pe zi ca să nu mai stea prin baruri sau discoteci

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii din România ar trebui să muncească opt ore pe zi la intensitate maximă, pentru ca atunci când ajung acasă să fie atât de obosiţi încât să nu le mai stea gândul la ieşit în baruri şi discoteci.

12 afișări
Imaginea articolului Sandu: Jucătorii să muncească opt ore pe zi ca să nu mai stea prin baruri sau discoteci

Sandu: Jucătorii să muncească opt ore pe zi ca să nu mai stea prin baruri sau discoteci (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pe jucător ar trebui să-l ţinem opt ore pe zi la muncă, în teren, în cantonament şi nu în discoteci sau baruri. Trebuie să înţeleagă că au un contract de muncă şi să stea să muncească opt ore pe zi. Lasă-l să se ducă seara acasă să cadă lat în pat, ca neamţul care pleacă la cinci dimineaţa pe autostradă la muncă, munceşte pe unde apucă şi se întoarce acasă la opt şi cade lemn în pat, că nici duş nu mai face şi asta e Germania astăzi din punct de vedere economic", a spus Sandu.

Oficialul FRF şi-ar dori reintroducerea normelor fizice pentru jucători, aşa cum era înainte de 1989.

"Atunci când jucam se dădeau nişte norme fizice, tehnice pe care noi trebuia să le satisfacem ca să putem obţine dreptul de joc, iar azi aceste norme nu se mai dau, nu ştiu de ce. Ar trebui să le introducem. Rapid a făcut două perioade de pregătire la munte, în ţară. Consecinţa este că astăzi Rapidul poate să alerge. Clujul nu poate să alege, cei de la Dinamo aleargă jumătate de meci. Am văzut mai multe meciuri în acest weekend. Am văzut o echipă a Sportului ruptă în două. Dinamo a dominat jocul tern, dar ca angajament cei de la Urziceni au peste faţă de marile vedete ale clubului Dinamo. Antrenorii noştri s-au «foarte modernizat» şi în loc de pregătire fizică generală intră direct în joc. E foarte bună, dar trebuie să ai o bază", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici