Sandu, Lupescu şi Hagi, la o acţiune pentru promovarea fotbalului mixt

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, directorul general Ionuţ Lupescu şi fostul internaţional Gheorghe Hagi se află printre personalităţile care vor participa, luni, la Sala Ioan Kunst Ghermănescu, la o serie de acţiuni pentru promovarea şi dezvoltarea fotbalului mixt, informează frf.ro.

25 afișări
Imaginea articolului Sandu, Lupescu şi Hagi, la o acţiune pentru promovarea fotbalului mixt

Ionut Lupescu şi Mircea Sandu

Astfe, luni, va avea loc turneul final al unei competiţii şcolare, care a trecut deja de faza zonală, găzduită de Constanţa, Târgovişte, Craiova, Târgu Mureş, Bălan, Iaşi, judeţul Ilfov şi Bucureşti. Echipele câştigătoare ale fazei amintite se vor înfrunta luni, între orele 14.00-18.00 urmând să se dispute cele patru sferturi de finală, ce vor fi urmate de semifinale.

De la ora 20.00, pe durata a două reprize a câte 15 minute, va avea loc un meci demonstrativ, între echipa FRF (alcătuită, printre alţii, din Mircea Sandu, Ioan Angelo Lupescu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, cărora li se vor alătura câţiva invitaţi, în frunte cu Gheorghe Hagi) şi o formaţie combinată a naţionalei artiştilor şi a naţionalei parlamentarilor. După încheierea acestei partide, se va juca finala turneului.

Conform regulamentului competiţiei, au drept de joc băieţi (născuţi în anul 1997 şi mai mici) şi fete (indiferent de vârstă), fie că sunt sau nu legitimaţi la cluburi sportive. Se joacă "şase la şase", fiecare echipă fiind obligată să aibă pe teren, în permanenţă, minim trei fete. Durata meciurilor este de două reprize a câte 20 de minute.

Arbitrii sunt desemnaţi de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici