Sandu: Noul stadion din complexul Lia Manoliu nu va avea pistă de atletism

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, vineri, că stadionul care se va construi în complexul sportiv Lia Manoliu nu va avea o pistă de atletism, arena fiind destinată în exclusivitate fotbalului.

44 afișări
Imaginea articolului Sandu: Noul stadion din complexul Lia Manoliu nu va avea pistă de atletism

Sandu: Noul stadion din complexul Lia Manoliu nu va avea pistă de atletism

"Nu va fi pistă la stadion, va rămâne o arenă de fotbal. Primarul Capitalei (n.r. - Sorin Oprescu) a avut o întreverdere cu preşedintele federaţiei de atletism şi dacă se găsesc soluţii juridice Primăria va construi la Stadionul Tineretului o arenă de atletism", a declarat Sandu, la aniversarea a 40 de ani de la înfiinţarea Fedraţiei Române de Judo.

Oficialul FRF a precizat că preşedintele UEFA, Michel Platini, va veni în România săptămâna viitoare pentru o întâlnire de afaceri, dar şi pentru a discuta despre posibilitatea ca Bucureştiul să găzduiască finala Cupei UEFA din 2012. "Săptămâna viitoare va veni şi domnul Platini pentru o întâlnire de afaceri, dar şi pentru a discuta despre politica generală a fotbalului. Avem şanse mari să găzduim finala Cupei UEFA din 2012. S-a amânat decizia prin care se desemnează oraşul gazdă şi avem toate spranţele că vom fi aleşi în 2012", a mai spus Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici