Sandu: O mare parte dintre cei care l-au votat pe Iacov au fost influenţaţi politic

Preşedintele reales al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale, că o mare parte dintre cei 67 de membri care l-au votat pe contracandidatul său, Constantin Iacov, au fost influenţaţi politic.

21 afișări
Imaginea articolului Sandu: O mare parte dintre cei care l-au votat pe Iacov au fost influenţaţi politic

Sandu: O mare parte dintre cei care l-au votat pe Iacov au fost influenţaţi politic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Au fost voturi obţinute politic. Baţi puţin zona Moldovei şi le obţii. Au fost şi unele intervenţii. O mare parte dintre cei care l-au votat au fost influenţaţi politic. Mizam că ar putea obţine maxim 40 de voturi, nu 67. Dar oricum, dacă ai un vot în plus ai câştigat. 192 la 67 este o diferenţă foarte mare. N-am avut emoţii şi nu voi avea vreodată la asemenea adunări. La astfel de adunări le expui oamenilor ideile tale şi ei te aleg dacă le convine proiectul tău", a spus oficialul FRF.

Mircea Sandu a obţinut, luni, al şaselea mandat de preşedinte al FRF, în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov, singurul său contracandidat. Sandu a strâns 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, în timp ce Iacov a fost votat de 67 de membri. Sandu va fi preşedinte până în iunie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici