Sandu: Port discuţii cu Vasile Avram pentru preluarea şefiei la CCA

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declara marţi într-o conferinţă de presă că se află în negocieri cu preşedintele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, Vasile Avram, pentru preluarea postului de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

13 afișări
Imaginea articolului Sandu: Port discuţii cu Vasile Avram pentru preluarea şefiei la CCA

Sandu: Port discuţii cu Vasile Avram pentru preluarea şefiei la CCA (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Probabil că vom schimba preşedintele CCA. Am discuţii cu Vasile Avram. Vom intra pe convenţie, va trebui să intervenim în Comitetul Executiv cu o hotărâre pe o perioadă de timp, până va fi supusă, prin statut, Adunării Generale, ca preşedintele FRF să numească preşedintele Comisiei şi nu un organism. La fel şi membri comisiei respective. Acum în statut avem Comitetul Executiv. Va trebui să luăm o derogare de la Comitetul Executiv, până în februarie când va avea loc Adunarea Generală", a spus Sandu.

Vasile Avram a mai fost preşedinte al CCA în perioada 20 august 2009-27 ianuarie 2010, când Ioan Igna a revenit la conducerea Comisiei.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici