Sandu: Riscăm să dărâmăm tot ce am construit în ultimii 20 de ani

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, în cadrul Adunării Generale Ordinare a FRF, că există riscul de a se dărâma tot ceea ce s-a construit în ultimii 20 de ani prin problemele iscate de bănuielile de corupţie care există în fotbal în ultima vreme.

13 afișări
Imaginea articolului Sandu: Riscăm să dărâmăm tot ce am construit în ultimii 20 de ani

Sandu: Riscăm să dărâmăm tot ce am construit în ultimii 20 de ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem probleme cu bănuielile de corupţie, iar dacă persoanele bănuite vor fi găsite vinovate, atunci hai să găsim antidotul prin curăţirea arbitrajului de tot ceea ce înseamnă nocivitate şi poluare. Când mă gândesc la Rainea şi Igna, care au arbitrat la Campionate Mondiale, Europene şi finale de Cupa Campionilor Europeni şi mă uit unde am ajuns... Comisia Centrală a Arbitrilor ar trebui să dea atenţie bazei piramidei. Acum nu avem sănătate în arbitraj, avem nevoie de arbitri talentaţi, iar CCA trebuie să-i găsească, pentru că altfel vom intra într-o morişcă din care nimeni nu va avea de câştigat nimic. Doar uniţi vom putea face bine fotbalului, pentru că altfel riscăm să dărâmăm tot ce am construit în ultimii 20 de ani. Chiar dacă acum lucrurile merg mai prost, o să trecem şi peste asta", a declarat Sandu în cadrul Adunării Generală a FRF, care are loc la Casa Fotbalului.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici