Sandu şi Oprescu se vor întâlni săptămânal pentru organizarea perfectă a finalei Ligii Europa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, vor avea întâlniri de lucru săptămânale pentru o "organizare perfectă" a finalei Ligii Europa găzduită de Arena Naţională la 9 mai 2012.

130 afișări
Imaginea articolului Sandu şi Oprescu se vor întâlni săptămânal pentru organizarea perfectă a finalei Ligii Europa

Sandu şi Oprescu se vor întâlni săptămânal pentru organizarea perfectă a finalei Ligii Europa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Comitetul Executiv al FRF a fost informat, luni, despre situaţia lucrărilor care mai sunt de efectuat în vederea organizării finalei. "S-a prezentat o informare cu privire la organizarea finalei UEFA Europa League, din data de 9 mai 2012. În condiţiile existenţei unui mare număr de lucrări, care se impun a fi efectuate la Arena Naţională, gazda finalei, până în luna aprilie a anului viitor, s-a subliniat necesitatea unor întâlniri, la început bilunare, iar în apropierea evenimentului săptămânale, între preşedintele FRF, domnul Mircea Sandu, şi Primarul General al Capitalei, dr. Sorin Oprescu. Scopul acestor întâlniri de lucru va fi acela de a asigura o colaborare strânsă între FRF şi Primăria Generală a Bucureştiului şi, implicit, o organizare perfectă a finalei, Comitetul Executiv al FRF urmând să fie informat în acest sens", se arată într-un comunicat de presă publicat, luni, pe site-ul oficial al FRF.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comitetul Executiv a respins propunerea firmei Sport Evolution Group privind cesionarea drepturilor comerciale ale FRF pentru perioada 2012-2014. Membrii Comitetului Executiv au decis ca FRF să negocieze drepturile comerciale prin licitaţie, conform unui caiet de sarcini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici