Sandu Tăbârcă: Primul joc din noul campionat va fi unul sentimental

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Sandu Tăbârcă, a declarat că meciul din prima etapă a Ligii I, cu FC Timişoara, va fi unul sentimental, împotriva celui care l-a adus în fotbalul românesc, Ioan Ovidiu Sabău.

20 afișări
Imaginea articolului Sandu Tăbârcă: Primul joc din noul campionat va fi unul sentimental

Sandu Tăbârcă: Primul joc din noul campionat va fi unul sentimental (Imagine: cfgloria.ro)

"Trebuie să luăm meci cu meci, fiecare va fi la fel de important. Oricum, e mai bine aşa decât să jucam la început cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Primul joc din noul campionat va fi unul sentimental, împotriva lui Ioan Ovidiu Sabau, cel care m-a adus în fotbalul românesc. Este o situaţie ingrată, dar sunt altele şi mai şi, cum a fost duelul tată contra fiu Mircea Lucescu-Răzvan Lucescu. Suntem profesionişti şi fiecare ştie ce are de facut, jucăm pe puncte. Chiar am presimţit că vom juca împotriva Timişoarei în prima etapa, în dialogul cu un jurnalist din Timişoara",  a declarat antrenorul echipei bistriţene.

"Ultima etapă este cu Rapid, dar până atunci vom avea timp de omogenizare. Etapele 8-11, în care vom întâlni pe CFR Cluj, Steaua şi Dinamo vor fi de foc, va trebui să avem mare grijă", a mai spus Tăbârcă, citat de site-ul oficial al grupării bistriţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici