Sandu vrea anchetă în cazul Penescu-CCA

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, la finalul Comitetului Executiv, că la propunerea sa s-a aprobat ca membrii Comisiei de Disciplină să întreprindă o anchetă în cazul presupusei mituiri a preşedintelui CCA, Gheorghe Constantin, de către patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu.

16 afișări
Imaginea articolului Sandu vrea anchetă în cazul Penescu-CCA

Sandu vrea anchetă în cazul Penescu-CCA (Imagine: Mediafax Foto)

"De asemenea, la propunerea preşedintelui, Comitetul Executiv a aprobat deschiderea unei proceduri în plan sportiv de către Comisia de Disciplină, vizavi de cazul FC Argeş - Penescu - CCA", a spus Sandu.

Comisia de Disciplină a FRF este în imposibilitatea de a-i audia

 

Comisia de Disciplină a FRF este în imposibilitatea de a-i audia pe Gheorghe Constantin şi pe Cornel Penescu, deoarece sunt arestaţi, astfel că membrii instanţei sportive vor întâmpina dificultăţi în analizarea cazului de corupţie din arbitraj.

Surse din cadrul Comisiei de Disciplină a FRF au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că o sancţiune împotriva clubului argeşean sau a patronului grupării piteştene, Cornel Penescu, va putea fi luată doar după ce se va demonstra, în instanţele de judecată, că darea de mită a avut loc.

"Comisia îi va convoca la una dintre şedinţe pe cei implicaţi în acest caz, Penescu, Constantin şi arbitrii. Dar va fi o problemă, pentru că în momentul de faţă Penescu şi Constantin sunt arestaţi, iar acest fapt va ridica problema audierii celor de la Argeş", au menţionat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici