Sania Mirza, prima jucătoare din India lider mondial în clasamentul de dublu al WTA

Jucătoarea Sania Mirza, care a câştigat săptămâna trecută, la Charleston, alături de elveţianca Martina Hingis, cel de-al treilea turneu consecutiv, după Indian Wells şi Miami, a devenit prima sportivă din India lider în clasamentul WTA de dublu.

162 afișări
Imaginea articolului Sania Mirza, prima jucătoare din India lider mondial în clasamentul de dublu al WTA

Sania Mirza, prima jucătoare din India lider mondial în clasamentul de dublu al WTA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mirza a câştigat în carieră 26 de turnee, dintre care şase de Grand Slam la dublu şi dublu mixt.

Totodată, după câştigarea turneului de la Charleston, Mirza a devenit cel de-al 33-lea lider al clasamentului WTA de dublu.

De asemenea, Mirza este prima jucătoare din India care a obţinut un titlu de Grand Slam la dublu, în 2009, când s-a impus în proba mixtă a Australian Open, alături de compatriotul ei Mahesh Bhupathi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici