Şapte echipe româneşti joacă în cupele europene la finalul săptămânii

Patru echipe feminine şi două masculine vor juca primele meciuri oficiale din cupele europene în 2008 la finalul săptămânii, în manşele tur ale optimilor Cupei Cupelor şi Challenge Cup, în timp ce campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea va debuta în grupa 1 principală a Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Şapte echipe româneşti joacă în cupele europene la finalul săptămânii

Jucătoarele echipei Rulmentul Braşov

Prima echipă feminină care va evolua în cupele continentale este campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va juca, vineri, în deplasare, cu 1. FC Nurnberg (ora 19.30), în prima partidă din grupa 1 principală a Ligii Campionilor.

Tot la feminin vor intra în luptă şi cele două formaţii calificate în optimile Cupei Cupelor, Rulmentul Braşov şi "U" Jolidon Cluj, care vor întâlni, duminică, formaţiile DVSC Debrecen (în deplasare, ora 19.00), respectiv Naisa Nis (acasă, ora 16.30). De remarcat faptul că la Cluj se vor duela finalistele sezonului trecut din Challenge Cup, când trofeul a revenit formaţiei sârbe. În optimile de finală ale Challenge Cup, Dunărea Brăila va juca, sâmbătă, în deplasare cu formaţia cehă Zora Olomouc (ora 18.30), iar Tomis Constanţa va evolua, duminică, pe teren propriu, cu echipa azeră Abu Baku (ora 11.00).

La masculin, în optimile de finală ale Cupei Cupelor, Steaua Bucureşti va întâlni, sâmbătă, în deplasare puternica formaţie din Ungaria, Veszprem (ora 17.00), în timp ce în optimile Challenge Cup, UCM Reşiţa va juca, duminică, pe teren propriu, cu croaţii de la Moslavina Kutina (ora 11.00). Returul tuturor partidelor au loc peste o săptămână, cu excepţia dublei manşe dintre Poli Izometal Timişoara şi islandezii de la Fram Reykjavik, ce se va disputa la Timişoara, la 16 şi 17 februarie, în optimile de finală ale Challenge Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici