Şapte fotbalişti de la o echipă mexicană de amatori, masacraţi la Ciudad de Juarez

Şapte tineri au fost împuşcaţi în timp ce se pregăteau să dispute un meci de fotbal la Ciudad de Juarez, cel mai violent oraş din Mexic, a anunţat, luni, Parchetul local.

21 afișări
Imaginea articolului Şapte fotbalişti de la o echipă mexicană de amatori, masacraţi la Ciudad de Juarez

Şapte fotbalişti de la o echipă mexicană de amatori, masacraţi la Ciudad de Juarez (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au sosit la terenul de fotbal în trei maşini şi au tras de 180 de ori asupra tinerilor sportivi.

"Trei tineri au murit pe loc, iar alţi patru au decedat la spital", a precizat serviciul medico-legal al Parchetului din statul Chihuahua, unde se află Ciudad Juarez.

Alţi doi tineri sunt spitalizaţi.

Aceşti sportivi disputau un meci într-un stadion inaugurat în urmă cu patru luni în cadrul unei campanii a autorităţilor locale contra violenţei legată de traficul de droguri, care s-a soldat anul trecut cu peste 3000 de morţi în oraşul cu 1,3 milioane de locuitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici