Săpunaru a lipsit de la reunirea echipei FC Porto

Fundaşul Cristian Săpunaru a lipsit, luni, de la reunirea echipei FC Porto, care şi-a reluat pregătirile cu 23 de jucători.

136 afișări
Imaginea articolului Săpunaru a lipsit de la reunirea echipei FC Porto

Cristian Săpunaru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nici presa din Portugalia şi nici clubul din Porto nu au oferit explicaţii privind absenţa lui Săpunaru.

La intrarea în baza de pregătire a echipei FC Porto şi-au aşteptat favoriţii mai mulţi fani, dintre care unul chiar avea un banner cu imaginea lui Cristian Săpunaru, informează Mais Futebol.

De la reunire au lipsit şi mai mulţi fotbalişti care au fost convocaţi în ultima perioadă la naţionale: Rolando, Joao Moutinho şi Varela (Portugalia), Hulk, Danilo şi Alex Sandro (Brazilia), James Rodriguez (Columbia), Alvaro Pereira (Uruguay) şi Mangala (Franţa).

Săptămâna trecută, cotidianul O Jogo a scris, citând presa elenă, că Săpunaru este dorit de campioana Greciei, Olympiakos Pireu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici