Sărbătoare transformată în dramă. Opt suporteri ai echipei Palmeiras, ce sărbătoreau câştigarea Cupei Braziliei, au fost ucişi

Opt suporteri ai echipei Palmeiras, care sărbătoreau miercuri noapte, la Sao Paolo, câştigarea Cupei Braziliei, au fost asasinaţi cu focuri de armă.

145 afișări
Imaginea articolului Sărbătoare transformată în dramă. Opt suporteri ai echipei Palmeiras, ce sărbătoreau câştigarea Cupei Braziliei, au fost ucişi

Sărbătoare transformată în drama. Opt suporteri ai echipei Palmeiras ce sărbătoreau câştigarea Cupei Braziliei au fost ucişi (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Poliţia braziliană a informat că oameni pe motociclete şi în maşini au tras cu arme de foc în direcţia suporterilor formaţiei Palmeiras, informează Gazzetta dello Sport.

Forţele de ordine nu au efectuat nicio arestare până în acest moment, dar nu exclud varianta ca atacatorii să fie fani ai echipei Corinthians, marea rivală din oraş a celor de la Palmeiras.

Conform cotidianului brazilian O Globo, câteva rude ale celor ucişi au afirmat că acest atac nu are nicio legătură cu fotbalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici