Săritoarea cu schiurile Daniela Haralambie şi-a egalat la Beijing performanţa de la Pyeongchang

Sportiva română Daniela Haralambie s-a clasat sâmbătă pe locul 25 în clasamentul final al probei de sărituri cu schiurile de la trambulina normală, desfăşurată la Centrul naţional de sărituri cu schiurile Zhangjiakou, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

693 afișări
Imaginea articolului Săritoarea cu schiurile Daniela Haralambie şi-a egalat la Beijing performanţa de la Pyeongchang

Săritoarea cu schiurile Daniela Haralambie şi-a egalat la Beijing performanţa de la Pyeongchang

Daniela Haralambie a sărit în prima manşă 88,5 metri (83 de puncte), la capătul căreia era pe locul 19. În manşa decisivă, Haralambie nu a mai reuşit o săritură la fel de bună, ea aterizând la 79,5, pentru 73,2 puncte.

Cu un total de 156,2 puncte, Haralambie s-a clasat pe locul 25, egalând astfel performanţa obţinută la ediţia din 2018 de la Pyeongchang.

Campioană olimpică a devenit slovena Ursa Bogataj, cu un total de 239 de puncte, cu două sărituri de 108 şi 100 metri.

Medalia de argint i-a revenit sportivei germane Katharina Alhaus, în timp ce bronzul a fost câştigat de slovena Nika Kriznar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici