Sărituri cu schiurile: Sara Takanashi a câştigat etapa de Cupă Mondială de la Râşnov

Sportiva japoneză Sara Takanashi s-a impus, duminică, în etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râşnov, asigurându-şi astfel a 20-a victorie din carieră.

135 afișări
Imaginea articolului Sărituri cu schiurile: Sara Takanashi a câştigat etapa de Cupă Mondială de la Râşnov

Sara Takanashi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Takanashi (230,4 puncte), care s-a impus şi în concursul de sâmbătă, a înregistrat un avans de zece puncte faţă de americanca Jessica Jerome, locul trei revenind italiencei Evelyn Insam.

După acest al 12-lea succes al sezonului, sportiva de 17 ani are un total de 1420 de puncte, înainte de ultimele patru concursuri de la Oslo, Falun (2) şi Planica.

Sportiva germană Carina Vogt, prima campioană olimpică din istorie în această probă, a venit în România însă nu a participat la concurs din cauza unei probleme la genunchi. De asemenea, ocupanta locului trei la general, austriaca Daniela Iraschko-Stolz, a absentat, ea urmând să fie indisponibilă restul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici