Şase cazuri de Covid-19 la U Craiova 1948. Meciul cu Ripensia Timişoara a fost amânat

  • Şase cazuri de Covid-19 au fost înregistrate la clubul U Craiova 1948.
  • Meciul cu Ripensia Timişoara, programat sâmbătă, a fost amânat.
168 afișări
Imaginea articolului Şase cazuri de Covid-19 la U Craiova 1948. Meciul cu Ripensia Timişoara a fost amânat

„Federaţia Română de Fotbal anunţă că meciul din Liga 2, runda inaugurală, U Craiova 1948 – Ripensia Timişoara, programat sâmbătă, ora 15:30, a fost amânat. Decizia a fost luată de Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal după ce la clubul U Craiova 1948 au fost depistate 6 cazuri de COVID-19”, a anunţat sâmbătă FRF.

Potrivit Federaţiei, meciul va fi reprogramat o singură dată, în prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile.

„În situaţia în care la finalul primei faze a campionatului (sezonul regular pentru Liga 2), vor exista partide restante şi nu va mai fi nicio dată disponibilă, cluburile din cauza cărora nu s-au putut disputa jocurile restante vor pierde meciurile respective cu 0-3”, transmite FRF.

De asemenea, partida Metaloglobus – Pandurii Tg. Jiu, care trebuia să se dispute sâmbătă, de la ora 11.00, nu a mai fost programată deoarece clubul gorjean nu a dovedit că a efectuat teste RT-PCR. Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplina a FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici