Şase cazuri de Covid la Farul Constanţa. Echipa, care mergea la Cluj, întoarsă din drum

Şase cazuri de Covid au fost înregistrate la Farul Constanţa, iar echipa care se deplasa la Cluj, pentru meciul cu Universitatea, a fost întoarsă, marţi, din drum. DSP nu a acordat aviz pentru participarea la meci.

81 afișări
Imaginea articolului Şase cazuri de Covid la Farul Constanţa. Echipa, care mergea la Cluj, întoarsă din drum

Şase cazuri de Covid la Farul Constanţa. Echipa, care mergea la Cluj, întoarsă din drum

Şase dintre compenenţii echipei Farul Constanţa au fost depistaţi poztiv în urma testării periodice pentru Covid-19. Clubul a informat DSP Constanţa şi Federaţia Română de Fotbal despre aceste cazuri.

Potrivit unui comunicat al clubului, DSP Constanţa a dispus efectuarea anchetei epidemiologice şi retestarea tuturor contacţilor cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei la meciul cu Universitatea Cluj.

„După ce au plecat în această dimineaţă spre Cluj, jucătorii noştri vor reveni la Constanţa în cursul după-amiezii şi vor urma protocolul sanitar în vigoare”, au mai transmis reprezentanţii clubului Farul Constanţa.

Partida FC Universitatea Cluj-Farul Constanţa, restanţa din etapa a 11-a a Ligii secunde, era programată miercuri, de la ora 16.45, pe Cluj Arena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici