Şase sportivi români vor participa la Grand Prix-ul de judo de la Tunis

Şase judoka, trei fete şi trei băieţi, vor reprezenta România la concursul Grand Prix de la Tunis, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, care va avea loc în acest week-end.

6 afișări

La feminin vor intra în concurs sportivele Cramen Bogdan (categoria 48 kilograme), Monica Ungureanu (52 kg) şi Andreea Chiţu (57 kg), în timp ce în probele masculine vor concura aceiaşi sportivi care au reprezentat România şi la Campionatul European de luna trecută: Dan Fâşie (66 kg), Bogdan Bărbulescu (90 kg) şi medaliatul cu bronz continental Daniel Brată (100 kg).

Următoarea competiţie importantă a sezonului în judo din acest sezon o constituie Campionatul Mondial, programat în luna august, la Rotterdam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici