SC Miercurea Ciuc, campioană naţională la hochei pe gheaţă

Formaţia SC Miercurea Ciuc este câştigătoarea campionatului naţional de hochei pe gheaţă, ediţia 2009-2010, triumfând în finala împotriva echipei Steaua Rangers cu scorul general 4-2, după ce a învins, joi, la Bucureşti, scor 6-3 (3-2, 2-0, 1-1), în al şaselea meci al ultimului act.

57 afișări
Imaginea articolului SC Miercurea Ciuc, campioană naţională la hochei pe gheaţă

SC Miercurea Ciuc, campioană naţională la hochei pe gheaţă (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Pentru ciucani au marcat Virag '6, '19, Molnar '11, Szocs '27, Moldovan '33 şi Mihaly '60, golurile bucureştenilor fiind reuşite de Georgescu '2, Timaru '5 şi Butochnov '50.

Patinoarul "Mihai Flamaropol", unde s-a disputat întâlnirea de joi, a suferit o pană de curent cu câteva ore înainte de meci. A intrat în funcţiune un generator electric, pana de curent a fost remediată la începutul meciului, însă instalaţia de răcire a suprafeţei de joc a fost afectată.

La prima pauză a întâlnirii, preşedintele secţiei de hochei a clubului Steaua, Cristian Cârlan, a contestat verbal arbitrajul şi a ameninţat că va retrage echipa de pe teren, dacă în următoarele reprize jocul nu va fi arbitrat corect.

La meci, au asistat în jur de 300 de spectatori, dintre care aproximativ 10 suporteri ai formaţiei oaspete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici