Scandal URIAŞ în Rusia! Mircea Lucescu a izbucnit: "Sunteţi nişte proşti!"

Zenit a câştigat meciul cu Krasnodar, scor 1-0, partidă din penultima etapă a campionatului Rusiei şi are 58 de puncte. Echipa lui Lucescu se află pe locul 3, la un singur punct în spatele celor de la ŢSKA Moscova şi va juca în ultima rundă cu Lokomotiv Moscova.

3725 afișări
Imaginea articolului Scandal URIAŞ în Rusia! Mircea Lucescu a izbucnit: "Sunteţi nişte proşti!"

Scandal URIAŞ în Rusia! Mircea Lucescu a izbucnit: "Sunteţi nişte proşti!"

La finalul partidei cu Krasnodar, Mircea Lucescu a izbucnit la adresa arbitrajului şi a lui Vitali Mutko, preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal.

"Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început să avem mari probleme, ştiţi ce fel. Am impresia că declaraţiile peşedintelui (n.r. - Vitali Mutko) nu au fost corecte, trebuia să-şi păstreze poziţia neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat", a declarat Mircea Lucescu.

Ca şi cum situaţia nu era suficient de tensionată, unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-a întrebat pe Lucescu ce are de spus despre evoluţia lui Kokorin.

"Nu voi comenta niciodată evoluţia jucătorilor", a reacţionat imediat Lucescu care s-a ridicat de la masă fără a mai aştepta traducerea translatorului, iar în timp ce se îndrepta spre uşă a scrâşnit printre dinţi: "Sunteţi nişte proşti!".

"Reacţia lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte. Aşteptăm reacţia din partea preşedintelui", a declarat Semion Andreev, şeful Comisiei de Etică din cadrul Federaţiei Ruse de Fotbal. În mod cert, după o asemenea reacţie, Lucescu va fi judecat de Comisia de Etică din Rusia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici