Scene desprinse din filmele cu mafioţi la PSG. A plătit mascaţi, ca să-şi accidenteze colega şi să-i ia locul în echipă

Aminata Diallo, mijlocaş la PSG şi în naţionala feminină a Franţei, se află în custodia poliţiei franceze, după ce a angajat doi mercenari să o accidenteze pe Kheira Hamraoui, coechipiera cu care rivaliza pe acelaşi post.

1412 afișări
Imaginea articolului Scene desprinse din filmele cu mafioţi la PSG. A plătit mascaţi, ca să-şi accidenteze colega şi să-i ia locul în echipă

Aminata Diallo

Cu cagule pe cap, atacatorii au scos-o cu forţa pe Hamraoui din maşină şi i-au lovit repetat picioarele.

PSG a publicat un comunicat oficial în care menţionează mai multe atacuri asupra jucătoarelor clubului şi a confirmat că Aminata Diallo se află acum în custodia poliţiei în urma atacului asupra lui Hamraoui.

Clubul francez a precizat că lucrează împreună cu poliţia din Versailles ca să clarifice situaţia şi va lua măsuri corespunzătoare în urma anchetei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici