Schimbări în lotul de tineret al României pentru amicalul cu Anglia

Antrenorul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă prilejuită de reunirea pentru meciul amical cu Anglia, că există posibilitatea înlocuirii lui Cristian Sârghi cu Cristian Scutaru sau Vasile Păcuraru, jucătorul Oţelului nefiind refăcut.

4 afișări
Imaginea articolului Schimbări în lotul de tineret al României pentru amicalul cu Anglia

Schimbări în lotul de tineret al României pentru amicalul cu Anglia

"Sârghi nu şi-a revenit după comoţia pe care a suferit-o. Cred că va fi înlocuit cu Scutaru sau Păcuraru, o să mă hotărăsc după antrenamentul de după-amiază. Mai avem probleme şi cu Patriche de la Sportul Studenţesc şi cu Scarlatache, care şi el acuză o accidentare. Şi atunci este posibil ca Scutaru, de la Poli Timişoara, şi Păcuraru, de la Farul Constanţa, să facă parte din lot. Sper să nu se mai accidenteze vreun jucător, pentru că atunci vom avea probleme. Nu mă aşteptam ca pe lângă suspendaţi, să mai apară şi accidentările", a spus Emil Săndoi.

Tehnicianul reprezentativei de tineret a mai spus că ar fi dorit să-i convoace pe Hora de la UTA şi Buhăescu de la Vaslui, însă aceştia sunt accidentaţi. De asemenea, nu s-a apelat nici la serviciile jucătorilor suspendaţi pentru meciul oficial cu Bosnia, Ducu Ninu, Hristu Chiacu şi Valentin Simion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici