Schumacher învins în finala Cursei Campionilor

Septuplul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a fost învins, duminică, pe Stadionul Wembley, în finala Cursei Campionilor, de suedezul Mattias Ekstrom, care astfel şi-a păstrat titlul obţinut anul trecut, informează L'Equipe.

1 afișare
Imaginea articolului Schumacher învins în finala Cursei Campionilor

Schumacher învins în finala Cursei Campionilor

Ekstrom a câştigat deja în 2006, pe Stade de France, când l-a învins pe francezul Sebastien Loeb în finală. Pilotul suedez a devenit în acest an, pe un Audi, campion DTM în Germania, la fel ca în 2004.

În semifinale, Ekstrom a trecut de britanicul Andy Priaulx, dublu campion mondial în WTCC, campionatul mondial de turisme, iar Schumacher l-a eliminat pe francezul Sebastien Bourdais, cvadruplu campion în Indycar.

Totuşi, Schumacher a câştigat un titlu, Cupa Naţiunilor, alături de coechipierul său, Sebastian Vettel. Perechea germană i-a învins în finală pe deţinătorii titlului, finlandezii Heikki Kovalainen şi Marcus Gronholm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici