Schumacher nu schia prea repede în timpul accidentului

Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o "înlănţuire de circumstanţe nefericite" şi nici într-un caz de viteza excesivă a fostului pilot german, a declarat, marţi, ataşatul de presă Sabine Kehm la Grenoble.

1456 afișări
Imaginea articolului Schumacher nu schia prea repede în timpul accidentului

Schumacher nu schia prea repede în timpul accidentului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Casca lui s-a spart. Dar asta nu înseamnă că Michael schia cu viteză. S-a lovit de o piatră la un viraj. A fost o înlănţuire de circumstanţe nefericite. El a făcut o manevră normală pentru un viraj", a declarat Sabine Kehm, care a precizat că accidentul s-ar fi putut produce şi la "10 km/h".

Sabine Kehm a mai spus că Michael Schumacher nu era doar cu fiul său când s-a produs accidentul, ci cu un "mic de grup de prieteni".

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici