Schumacher, Răducan şi Iordache pot pleca pentru 1.000 de euro

Jucătorii Constantin Schumacher, Narcis Răducan şi Marius Iordache pot pleca de la Ceahlăul la orice grupare care va plăti pentru fiecare dintre ei suma de 1.000 de euro, a anunţat, luni, preşedintele CA al grupării din Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu.

98 afișări
Imaginea articolului Schumacher, Răducan şi Iordache pot pleca pentru 1.000 de euro

Constantin Schumacher (Imagine: Mediafax Foto)

Cei trei jucători au fost puşi în iarnă pe lista de transferuri, după ce au intrat în conflict cu conducerea clubului, însă niciunul nu a reuşit să-şi găsească un alt club.


Dacă iniţial clubul Ceahlăul stabilise că ei vor putea fi cedaţi pentru 20.000 de euro fiecare, conducătorii grupării nemţene au scăzut preţul, iar Măstăcăneanu a explicat ironic: "Poate că am greşit noi, cerând prea mult pentru ei. Sau poate că n-au ei valoare, de n-a venit nimeni să se intereseze de posibilitatea transferurilor acestora. Acum, venim iarăşi în sprijinul lor şi cerem doar câte o mie de euro de fiecare jucător".

Marius Iordache, Narcis Răducan şi Constantin Schumacher s-au transferat la Ceahlăul înainte de începerea sezonului 2007/2008. Răducan şi Schumacher au contracte valabile până în 2009, iar acordul lui Iordache expiră în iunie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici